Cursussen

De meeste lessen bij hondenschool de Warren vinden plaats in groepslessen, maar ook voor een privéles kunt u bij mij terecht.

Groepsles

Beginner of Gevorderd? Misschien wel wedstrijdloper? Kind of volwassen? Pup of volwassen hond? Mindervalide? Wel of geen andere cursussen gevolgd?

Ik streef ernaar om elke cursist-hondcombinatie te plaatsen in de groep die optimaal is. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.
Voor kinderen geldt dat er altijd een volwassene aanwezig moet zijn bij de training.

Voor pups geldt dat de hond spelenderwijs kennis maakt met de verschillende toestellen. Alle toestellen zijn verlaagd en de gezondheid en veiligheid van uw hond staat bij mij vanzelfsprekend voorop.

Privéles

Er is bij mij de mogelijkheid om privéles te volgen. U krijgt dan les op het niveau dat u hebt. Tijdens een privéles kan er gefocust worden op het doorbreken van een gewoonte van uw hond waar tijdens de groepslessen niet voldoende aandacht aan kan worden besteed, maar een privéles is ook zeer geschikt voor mindervaliden.

Samen gaan we op zoek naar de beste mogelijkheid om het optimale uit uw hond te halen. U zult versteld staan over wat er allemaal mogelijk is. Als u en de hond het aankunnen en willen, kunt u vanuit de privélessen doorstromen naar de groepslessen.